Gespecialiseerd in vastgoed

Juridische bijstand bij bouwen, deskundig onderzoek, (ver)kopen, (ver)huren, handelshuur,… Aannemers, architecten en…

Aannemers, architecten en vastgoedmakelaars weten waarom ze beroep doen op advocaat Strubbe. Bij het bouwen of (ver)kopen van vastgoed rijzen vaak discussies over mogelijke gebreken of fouten. Juridisch advies en bijstand van iemand met kennis van zaken is dan aan de orde. Indien nodig een deskundig onderzoek bekomen én zorgen dat er naar uw argumenten geluisterd wordt: daarin is Philippe Strubbe gespecialiseerd.

Huur en zeker handelshuur vormen een gebied waarin u zich geen fouten kan veroorloven: stel u voor dat uw verlenging of opzegging juridisch niet correct gebeurt.

Als ervaren advocaat helpt Philippe Strubbe u bij al uw vastgoedkwesties.

Beroep doen op professioneel advies

Commercieel sterk: contracten en incasso

Op commercieel gebied is het advies van een deskundig raadsman veel waard. Denk aan nazicht van handelsovereenkomsten, contract- en factuurvoorwaarden. Vlotte incasso van facturen binnen 2 maanden, daar mag u bij advocaat Strubbe op rekenen.

Al aan het interessante advocatenabonnement gedacht? Een ervaren bedrijfsadvocaat voor een vaste prijs. Advocaat Strubbe komt regelmatig bij uw bedrijf langs om uw zaak op allerlei gebieden juridisch te ondersteunen. Hij zorgt zo voor uw winst, terwijl u omzet maakt op het terrein.

Ja, ik ben benieuwd naar het advocatenabonnement

Oplossing voor bedrijven in moeilijkheden

In goede én minder goede tijden biedt advocaat Strubbe professioneel juridisch advies. Ook wanneer u zelf (tijdelijk) betalingsmoeilijkheden ondervindt, zijn er oplossingen zoals bemiddeling, schuldherschikking, (gedeeltelijke) overname. Dit vertrouwt u niet aan de eerste de beste toe. Advocaat Strubbe heeft jarenlange ervaring en juridische knowhow opgebouwd om bedrijven in moeilijkheden optimaal bij te staan.

Op zoek naar een oplossing voor een bedrijf in moeilijkheden? Contacteer nu advocaat Strubbe.

De oplossing is vlakbij!

Uw vennootschap in goede handen

Corporate staat u sterk met advocaat Strubbe aan uw zijde. Vennootschapsstructuur en vergunningen hebben geen geheimen voor hem.

Samen een gezonde en bloeiende vennootschap creëren. Neem contact op en verneem wat advocaat Strubbe voor uw vennootschap kan betekenen.

Ontdek wat Philippe voor u kan betekenen

Familierecht voor ondernemers

Daar komen vaak juridische kwesties bij kijken zoals het financiële luik bij echtscheiding en erfrecht.

Als ondernemer hebt u niet enkel een zaak, maar nog meer een familie waar u zich met hart en ziel voor inzet. Daar komen vaak juridische kwesties bij kijken. Als vertrouwenspersoon van ondernemers helpt Philippe Strubbe u op het raakvlak van bedrijf en familie.

Zo adviseert hij sedert jaar en dag over de meest passende vennootschapsstructuur, maar ook met betrekking tot erfrecht en vereffening-verdeling. Het financiële luik van een echtscheiding handelt hij correct af. Niet enkel wat uw bedrijf betreft maar ook voor bijhorende familiale aspecten bent u dus bij advocaat Strubbe aan het goede adres.

Uw onderneming en familie in goede handen

Neem nu CONTACT op

Cliënt aan het woord

Naar aanleiding van de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten bleef onze administratie liggen. Advocaat Strubbe kwam zelf langs op het bedrijf. Zo bespaarde hij ons tijd, aanmaningen en boetes.

- D.M. (bedrijfsleider)