Over advocaat Philippe Strubbe

Wie Philippe Strubbe is, als ervaren advocaat en als gedreven mens, ontdekt u snel tijdens een persoonlijk gesprek. Alvast een eerste kennismaking:

Introductie

Philippe Strubbe studeerde in 1983 af aan de KULeuven als Master in de Rechten. Hij werd al snel een gekend gezicht aan de Balie van Brugge. Na ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde advocatenkantoren startte hij in 1995 zijn eigen succesvolle advocatenpraktijk. Vooral als bedrijfsadvocaat en vertrouwenspersoon van ondernemers bouwt hij een uitstekende reputatie op. Zijn vele cliënten waarderen eveneens zijn deskundigheid wat expertises betreft. Vastgoed heeft geen geheimen voor advocaat Strubbe.

De mens achter de advocaat

Ook in zijn vrije tijd houdt Philippe Strubbe ervan de geest te scherpen met schaken. Ontspanning vindt Philippe tijdens het golfen. Om daarna met frisse inzichten weer volop aan de slag te gaan voor zijn cliënten en hun eventuele ondernemingen.

De praktijk groeide

Zijn kantoor in de Brugse binnenstad ruilde Philippe enkele jaren geleden in voor een nieuw en vlot bereikbaar kantoor langs de Damse Vaart. Er is volop parkeergelegenheid, en het pand is ideaal gelegen om u en uw bedrijf te hulp te snellen. Deze flexibele en mobiele aanpak valt in de smaak bij ondernemers.

Opleiding

Een diploma Master in de Rechten was voor Philippe Strubbe ‘slechts’ een begin: blijvende bijscholing zorgt er voor dat hij zijn cliënten steeds een up-to-date juridische service kan verlenen. Een greep uit zijn bijkomende opleidingen: Aannemingsrecht Bouwrecht Deskundig onderzoek Handelshuur Insolventierecht Vennootschapsrecht Erfrecht Vereffening- verdelingen Echtscheidingsrecht Bemiddeling

Persoonlijk, professioneel & snel

Een persoonlijke benadering, professionele aanpak en snelle respons zijn eveneens handelskenmerken van Philippe Strubbe. Zo beantwoordt hij elke mail binnen 24 u. Onbetaalde facturen worden onmiddellijk ingevorderd.

Vertrouwenspersoon van ondernemers

Philippe is niet zomaar ‘een advocaat’, maar een juridisch adviseur voor elk aspect van uw onderneming. Deze vertrouwenspersoon met jarenlange ervaring komt –desgewenst via een interessante abonnementsformule- op uw bedrijf langs. Betrokkenheid, efficiënt werken, vinger aan de pols houden en zaken onmiddellijk aanpakken: zo zorgt advocaat Philippe Strubbe ervoor dat u zich als bedrijfsleider ten volle ondersteund voelt.

Kennismaken?

Interesse in een persoonlijke kennismaking? Contacteer advocaat Strubbe en ontdek wat hij voor u en voor uw bedrijf kan doen.

Neem nu CONTACT op

Cliënt aan het woord

Naar aanleiding van de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten bleef onze administratie liggen. Advocaat Strubbe kwam zelf langs op het bedrijf. Zo bespaarde hij ons tijd, aanmaningen en boetes.

- D.M. (bedrijfsleider)